Terapie alimentara


 Alimentaţia bolnavilor de sciatică necesită un supliment de pepene verde, într-o cură de durată când durerea coboară pe picior, la genunchi şi călcâi, cu furnicături sau amorţeli, mai intense noaptea sau pe vreme în curs de răcire. 
 În perioadele de consum optim este indicată şi cura de 10 zile cu sucuri de fructe (morcov, tomate şi alte crudităţi). 
 Zilnic se va lua raţia recomandată de vitamina C. 
 
 Suc de legume :  
 Ingrediente: 
300 g de morcovi, 
300 g de cartofi, 
200 g de telina, 
200 g de mere, 
30 ml de miere. 
Preparare: 
 Cu ajutorul unui storcator faceti suc din cartofi, telina, morcovi si mere. Adaugati mierea. Beti zilnic. 
 
 Alcool de salvie
 Ingrediente
30 g de salvie, 
500 ml de vodca de 40 in volum. 
 Preparare: 
 Taiati salvia in bucatele si tineti-o in vodca timp de 15 zile, intr-o sticla inchisa etans. Agitati sticla zilnic. 
 Beti cate 20 ml de vodca cu 30 ml de apa, de doua ori pe zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu